Jos lukitsen jonkun WhatsAppissa, voinko silti nähdä niiden tilan, valokuvan verkossa?

Tämä on yksi yleisimpiä epäilyksiä ihmisten välillä, jotka käyttävät tätä pikaviestiohjelmaa. Jos estän jonkun WhatsAppissa, voinko silti nähdä heidän asemansa ? Entä profiilikuvasi tai viimeinen kerta? Nämä kysymykset selvitetään jäljempänä olevissa kohdissa.

Pohjimmiltaan, mitä tietoja voidaan nähdä ja mitä ei ole henkilö, jota olen estänyt, riippuu siitä, onko kyseisellä henkilöllä minulle tai ei heidän yhteystietoluettelossaan. Se riippuu myös yksityisyyden asetuksista, jotka henkilöllä on WhatsApp-sovelluksessa.

Jos estän jonkun WhatsAppissa ja olen heidän yhteystietoluettelossaan

Mitä voin nähdä

Päivitetty profiilikuvasi, kunhan profiilikuvasi yksityisyyden asetukset ovat "Kaikki" tai "Omat yhteystiedot". En näe tätä kuvaa, jos sen kokoonpano on "Ei kukaan" (vain minä näen "salaperäisen miehen" oletuskuvan).

Tilaasi päivitetään, kunhan tilasi tietosuoja-asetukset ovat "Kaikki" tai "Omat yhteystiedot". En näe tilaasi, jos asetuksesi ovat "Ei kukaan" (jopa "Tila" -kenttä ei näy profiilissasi).

Mitä en voi nähdä

Viimeinen kerta, riippumatta viimeisimmistä tietosuoja-asetuksista (Kaikki, Omat yhteystiedot tai Kukaan).

Jos olet verkossa

Mitä estetty henkilö EI voi nähdä

Oma profiilikuva, riippumatta profiilini valokuvien tietosuoja-asetuksista (Kaikki, Omat yhteystiedot tai Kukaan). Heti sen jälkeen, kun se on estetty, lopetat profiilikuvani ja näet vain "salaperäisen miehen" oletuskuvan.

Oma valtio, riippumatta tilani yksityisyyden asetuksista (Kaikki, Omat yhteystiedot tai Kukaan).

Viimeisin kerta, riippumatta viimeisimmän ajan yksityisyyden asetuksista (Kaikki, Omat yhteystiedot tai Kukaan).

Jos olen verkossa

Jos estän jonkun WhatsAppissa ja en ole heidän yhteystietoluettelossaan

Mitä voin nähdä

Profiilisi valokuva, kunhan profiilikuvasi yksityisyysasetukset ovat "Kaikki" -kuvassa. En näe tätä kuvaa, jos sen kokoonpano on "Omat yhteystiedot" tai "Ei kukaan" (näen vain "salaperäisen miehen" oletuskuvan).

Tilasi, kunhan tilasi tietosuoja-asetukset ovat "Kaikki" -kohdassa. En näe tilaasi, jos asetukset ovat "Omat yhteystiedot" tai "Ei kukaan" (ei edes "Tila" -kenttä näkyy profiilissasi).

Viimeinen aika, kunhan viimeisimmän ajan yksityisyyden asetukset ovat "Kaikki" -kohdassa. En näe viimeistä kertaa, jos asetukset ovat "Omat yhteystiedot" tai "Ei kukaan".

Mitä en voi nähdä

Jos olet verkossa

Mitä estetty henkilö EI voi nähdä

Oma profiilikuva, riippumatta profiilini valokuvien tietosuoja-asetuksista (Kaikki, Omat yhteystiedot tai Kukaan). Heti sen jälkeen, kun se on estetty, lopetat profiilikuvani ja näet vain "salaperäisen miehen" oletuskuvan.

Oma valtio, riippumatta tilani yksityisyyden asetuksista (Kaikki, Omat yhteystiedot tai Kukaan).

Viimeisin kerta, riippumatta viimeisimmän ajan yksityisyyden asetuksista (Kaikki, Omat yhteystiedot tai Kukaan).

Jos olen verkossa .

Mitä en voi tehdä tai henkilö, jonka olen estänyt

Molemmissa tapauksissa, eli onko se estetyn henkilön yhteystietoluettelossa, en voi soittaa sinulle tai lähettää sinulle viestejä niin kauan kuin et avaa sitä. Tämä henkilö voi soittaa minulle ja lähettää minulle viestejä, mutta nämä tapahtumat eivät näy koskaan puhelimessani. Tämä henkilö kuulee yleensä soittoäänen ja niiden lähetetyt viestit merkitään aina harmaalla rasti.

Olettaen, että olet koskaan päättänyt avata sen, kaikki lukituksessa tekemäsi tai lähettämäsi puhelut ja viestit eivät näy koskaan.

Huomautus : Tässä artikkelissa tarjotut vastaukset on saatu useiden kahden Android-laitteella tehtyjen testien jälkeen, joissa WhatsAppin versio 2.12.510 on asennettu. Jos haluat lisätietoja siitä, tarkista alla olevat viralliset linkit. Jos haluat vakoilemaan henkilön tietoja WhatsAppista, siihen on sovellus.

Lisätietoja whatsApp.com FAQ : ssa: 1, 2