Miten piilottaa viimeinen yhteys Instagramiin?

Tällä hetkellä sosiaaliset verkostot ovat erinomainen tapa kommunikoida ja olla viihteen lähde, mutta niitä voitaisiin pitää myös kaksiteräisenä miekana. Tämä johtuu siitä, että voimme nähdä, mitä tapahtuu toisten elämässä, mutta samalla toiset voivat saada tietoa meistä ja mitä teemme joka päivä.

Puhuessa siinä mielessä, että voit saada paljon tietoa meistä, yksi niistä on nähdä viimeinen yhteysaika, joka on saatavilla Instagramissa, Facebookissa, WhatsAppissa, Messengerissä ja muissa. Onneksi tällaisia ​​tietoja voidaan piilottaa, koska on olemassa joitakin temppuja, joita voidaan toteuttaa välttääkseen tietämyksen. Lue sitten, miten voit piilottaa viimeisen yhteyden Instagramissa.

Yksi niistä tiedoista, joita useimmat haluavat piilottaa

Sosiaaliset verkostot ovat epäilemättä nykyisin eniten käytettyjä, ja tämä on jo jonkin aikaa, voit tehdä monia kokoonpanoja ja totuus on, että kukaan päättää, että haluat näyttää niitä. Mutta useaan otteeseen viimeinen yhteys ei ensi näkemältä pysty poistamaan sitä, ja näin ihmiset eivät yleensä muuta tätä vaihtoehtoa.

Oikeastaan ​​sinun ei pitäisi huolehtia, koska se on paljon helpompaa kuin kuvitella. Sitten kommentoin tarvittavia tietoja ajastimen piilottamiseksi, joka näyttää ajan, jonka olit verkossa verkossa viimeksi verkossa, suosituin valokuvan sosiaalinen verkosto maailmassa. Hyvä asia on, että ei ole väliä, jos sinulla on iOS tai Android, koska molemmissa tapauksissa on ratkaisu.

Miten piilottaa viimeinen yhteys iPhonessa Instagramiin

Jos sinulla on mobiili iOS: n kanssa, sinun on tehtävä pysäyttääksesi viimeisen yhteyden olevan hyvin yksinkertainen.

Vaihe 1: On selvää, että ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on käyttää sovellusta laitteesta.

Vaihe 2: Siirry sitten profiiliin, jossa näkyy kuvake, jossa on hammaspyörän muoto, paina sitä.

Vaihe 3: Selaa näyttöä, kunnes saavutat vaihtoehdon "Näytä toimintatila"

Vaihe 4: Jos haluat piilottaa viimeisen yhteyden ajan tai oikealle puolelle, sinun pitäisi tuoda painike vasemmalle puolelle, jos haluat sen näkyvän.

Kuinka piilottaa viimeinen yhteys Instagramissa Androidista

Jos sinulla on Android-puhelin, mitä sinun pitää tehdä piilottaaksesi viimeisen yhteyden Instagramiin, on hyvin yksinkertainen, hyvin samanlainen kuin mitä sinun tarvitsee tehdä, jos sinulla on iPhone.

Vaihe 1: Heidän on jälleen syötettävä sovellus.

Vaihe 2: Ylhäällä oikealla näet kuvakkeen, jossa on 3 pientä pistettä, ja paina sitä.

Vaihe 3: Siirry kokoonpanoon, ja sinun täytyy etsiä vaihtoehto "Toimintatila".

Vaihe 4: Kun sinne on tehtävä, liu'uta sormeasi vasemmalle, jos haluat piilottaa viimeisen yhteyden, tai sinun pitäisi liu'uttaa se oikealle, jos haluat näyttää sen.

Se on niin yksinkertaista, että he voivat piilottaa viimeisimmän yhteyden Instagramiin sen mukaan, mitä mobiilia heillä on, nyt voit välttää antamasta tietoja, jos et halua.