Jos et lataa tätä sovellusta, Facebook poistaa kuvat

Vaikka on totta, että useimmat käyttäjät eivät todennäköisesti käytä Facebookia juuri nyt niin moniin tarkoituksiin, että silloin, kun sosiaalinen foorumi oli tuolloin valtava, se on edelleen maailman suosituin verkko. Ja se, että vaikka pudotamme ajatuksemme Twitteriin tai lähetämme parhaat valokuvat Instagramiin, Facebook on edelleen siellä, ja se säilyttää monia arvokkaimpia muistojamme .

Tämä on kuitenkin käyttäjän tasolla, mutta jos harkitsemme, mitä markkinoilla tapahtuu, emme voi unohtaa sitä, että Mark Zuckerbergin yritys ei levätä haluaan keskittyä ja säilyttää yleisö . Ei ole mitään, se on yksi Internet-yrityksistä, jotka ovat kasvaneet eniten viime aikoina, hankkimalla jopa kolmannen osapuolen sovelluksia, joista meidän on mainittava WhatsApp.

Uutuus on nyt tehtävä samalla tavalla kuin Facebook pakotti meidät käyttämään Messengerin pikaviestijärjestelmää itsenäisenä sovelluksena, muuten emme voi käyttää muiden käyttäjien lähettämiä viestejä; Nyt näyttää siltä, ​​että maailman tärkein sosiaalinen verkosto haluaa pitää valokuvia .

Mitä suunnitelmia Facebookilla on valokuvillemme?

On kuitenkin niin, että vaikka monet meistä tietävät, että Facebook lanseerasi Moments-sovelluksensa jonkin aikaa sitten keräämään kaikki sosiaaliseen verkkoon ladatut kuvat, nyt yhtiö on muuttanut politiikkaansa. Uutiset viimeisistä mainituista tunneista, joidenkin Facebookin julkaisemien tietojen perusteella, että ne, jotka eivät lataa Momentsia, voisimme jättää ilman rakkaita valokuvia.

Jos olet miettinyt, mitä kuvia voit menettää, jos et asenna hetkiä, sinun on tiedettävä, että vaikka monet eivät halua ladata kaikkia valokuviaan Facebook-seinään, joissakin tapauksissa he olisivat voineet asettaa valokuvien synkronoinnin kokonaan että he ottivat sosiaalisen verkoston, joten tässä tapauksessa jokaisen heidän kuvansa turvallisuus voisi olla vaarassa.

Se oli vaihtoehto, jonka valitsivat erityisesti ne käyttäjät, jotka halusivat jakaa kaikki kuvat ystäviensä kanssa ilman, että heidän olisi panostettava kolmannen osapuolen sovellukseen, mutta nyt heidät voitaisiin pakottaa lataamaan hetkiä, jos he halusivat jatkaa niiden laskemista. Ainakin tämä oli selittävää tietoa.

Mitä kuvia Facebook poistaa?

Jos haluat tietää, mitä kuvia Facebook aikoo poistaa, kun se saapuu 7. heinäkuuta, sinun on tiedettävä, että nimenomaan ne, jotka näkyvät kohdassa "synkronoitu" tai "puhelimesta synkronoituina", näkyvät kansioissa . tilillämme olevat kuvat, joista voimme nähdä tietokoneesta. Ja vaikka joillakin käyttäjillä ei ole mitään, toisilla on satoja, joten ole varovainen.

Emme tietenkään saisi olla naiiveja, ja meidän on tiedettävä, että Facebook ilmoittaa tästä päätöksestä noin kuukausi etukäteen, jotta kaikki käyttäjät voivat ladata hetkiä laitteistaan ​​mahdollisimman pian. Se ei tietenkään tarkoita mitään sovellusta, vaan sitä, jota on kehittänyt erityisesti maailman tunnetuin sosiaalinen verkosto, joten meidän on kiinnitettävä huomiota siihen, jos emme halua menettää kuvia.

Näin ne, jotka eivät lataa hetkiä ennen 7. heinäkuuta, menettävät monia tärkeimpiä valokuvia, joten suosittelemme sovelluksen asentamista, ja kun näiden kuvien siirto on tehty, voimme tarkistaa kaiken Tässä tapauksessa mitkä ovat valokuvia, jotka kiinnostavat meitä ja mitkä eivät ole, mutta missään vaiheessa ei unohda hetkiä asennettaessa syntyvää riskiä .

[sociallocker id = "12172"] Lataa Facebook-hetket Android / iOS-palvelimella [/ sociallocker]